Diyarbakır Bölge Müdürümüzü ziyaret ettik

Derneğimizin, Diyarbakır Bölge Temsilciliği görevini üstlenen Özcan KIZMAZ Bölge Müdürümüz sn. Necmi MAZLUM beyi makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyarette;

Derneğimizin Kuruluş amacı, misyonu ve vizyonu hakkında kısa bir bilgilendirme yapan sn. Özcan KIZMAZ, Bölge müdürlüğü ve bağlı Telekom Müdürlüklerinde Derneğimiz adına yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek, bundan sonra Bölgemizde görev yapan Tekniker meslektaşlarımız ile ilgili talep ve önerilerini çözümü noktasında taleplerinin olacağını ifade ederek, düzenlemeyi planladığı sosyal aktivitelerde desteklerini esirgememesi konusunda talep kâr olacağını ifade etmiştir.

Bölge temsilcimizi ağırlayan sn. Necmi MAZLUM bey Telekomünikasyon Teknikerleri Derneğinin Bölge temsilcisini ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade ederek, kapısını her zaman açık olduğunu ve Teknikerler için her konuda destek olabileceğini ifade etmişlerdir.

Dernek Yönetim Kurulu olarak Bölge Müdürümüze ve Derneğimiz Bölge Temsilcisine teşekkür ediyor;

Bütün Diyarbakır Bölge Teknikerlerine selam ve saygılarımızı sunuyoruz.