Derneğimiz Genel Merkezine Yapılan Ziyaret

Telekomünikasyon Mühendisleri Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Satınalma Direktörlüğü Gurup Müdürümüz Sn.Mustafa AKYÜZ, Tesis Yönetimi ve Lojistik Hizmetleri Direktörlüğü Gurup Müdürümüz ve aynı zamanda meslektaşımız ve üyemiz Sn. Hüseyin ÇETİNDAĞ, Satınalma Direktörlüğü santral enerji ve soğutma sistemleri satınalma Müdürümüz ve aynı zamanda meslektaşımız ve üyemiz sn. Sinan KARABULUT, Satınalma Direktörlüğü Bütçe ve Program Yönetimi Müdürümüz ve aynı zamanda üyemiz sn. Muhammed Zeki BEDÜK bey genel Merkezimizi ziyaret ettiler.

Derneğimiz Genel Başkanı İsmail ÖZKAR ve Genel Mali Sekreterimiz Ali Erdal YENİLMEZ gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine Derneğimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür edip, ziyaretleri anısına şiltlerini takdim etmişlerdir.