Dernek Yönetim Kurulu Ankara Temsilcileri ile Bayramlaşmada Bir Araya Geldi

Admin_04072012184249Derneğimiz Ankara Temsilcileri ile 06/11/2006 tarihinde geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreni yapılmış hem de Temsilci meslektaşlarımıza derneğimiz tarafından yaptırılan Hizmet Şiltleri ve tüm üyelerimize dağıtılmak üzere Dernek yaka rozetleri takdim edilmiştir.

Toplantı ortamındaki görüşmede Temsilcilere yapılan çalışmalar ve Telekom camiasındaki gelişmelerle beraber kurumumuz yeni süreçteki yapılanma çalışmaları ve gelişmeler hakkında bilgiler verildi.Temsilci meslektaşlarımızın genel görüşleri alındı ,bundan sonrası için genel görüş ve öneriler tartışılarak metne dönüştürülüp sunu haline getirildi.

Son dönemde eğitim alanında yaptığımız çalışmalar ,yapılan protokoller ve katılımlar hakkında bilgiler sunulmuş olup Derneğimiz web sayfasın da duyuracağımız eğitim çalışmaları hakkında daha detaylı bilgiye ilgili haber linkinden ulaşabileceksiniz.

Amacımızın büyük bir aile haline gelebilmemiz olduğu, Tüm üyelerimiz derneğimiz yönetim kurulu üyesiymiş gibi çalışması gerektiği, üyelerimizin özel yaşamlarında meydana gelen doğum,düğün ,sünnet ,hastalık,ölüm gibi bilgilerin derneğimiz ile paylaşılması gerektiği, istekleri halinde web sitemiz aracılığı ile duyuracağımızı, bu tür olayları takip etmelerini fiili olarak yapılabileceklerin Dernek Yönetimince mutlaka yapılacağı ifade edilmiştir.

Ankara da çalışan meslektaşlarımızın birbiri ile tanışması ,kaynaşması için zaman zaman müdürlükler halinde derneğimiz genel merkezinin ziyaret etme talepleri, yine aynı şekilde yönetim kurulunun da üyeleri işletme içerisinde ziyaretler etmesi dileklerini Yönetim Kurulumuzca onur verici olarak değerlendirip fiiliyata geçirilmesi kararlaştırılmıştır.

Toplantı dilek ve temenniler sunulduktan sonra sona ermiştir.

TTD Yönetim Kurulu