Güney-1 Bölge Antalya’da Yemek Organizayonu

TELEKOMÜNİKASYON TEKNİKERLERİ DERNEĞİ ANTALYA BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ OLARAK,

Antalya’da, Güney-1 Bölge Müdürlüğü ve bağlı İl Telekom Müdürlüklerinde görevli  “TEKNİKERLER BULUŞUYOR” sloganlı yemeğe Güney-1 Bölge Müdürümüz Sayın M.Serdar KORKUSUZ, Bölge Müdürü Yardımcılarımız Bülent ÖNAL ve Ahmet KALKIR BEY ile birlikte İhtisas Müdürlerimiz katılmış olup, ev sahipliğini Genel Başkanımız İsmail ÖZKAR, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet GÜNER, Yönetim Kurulu Üyemiz Sait ÖZDAŞ ve Antalya Bölge Temsilcimiz Ümit KARAKELLE yapmışlardır…

Yoğun katılımın yaşandığı yemekte, Yöneticilerimiz ve Tekniker arkadaşlarımızla bir arada bulunmaktan duyduğumuz onur ve gururu öncelikle sizlerle paylaşmak isterim.
Nezih bir ortamda gerçekleşen yemek, Türk Telekom bünyesinde çalışan Meslektaşlarımız arasındaki dayanışmayı, takım ruhunu, motivasyonu arttırmak adına sağlıklı bir ortamda evde sahipliği yapan Genel Başkanımız Sayın İsmail ÖZKAR bir açılış konuşması yapmıştır.
Konuşmasında Teknikerler Derneği olarak gücümüzü birliktelikten aldığımızı, bu gücümüzün hem şirketimizi, hem de Derneğimizi üst seviyelere getireceğini belirtmiştir. Ayrıca Türk Telekom bünyesinde katılan genç Teknikerlerin şirketimiz gelişiminde rol oynayacak olan en önemli aktörler olacağını,bu gelişimin devamı için de elimizden gelen her türlü desteği vereceğimizi ifade etmiştir.
Derneğimiz faaliyetleri arasındaki en önemli paylaşımımızın şirketimize olan bağlılığımız, dostluğumuz ve kardeşliğimiz olduğunu ve Telekom Teknikerleri Ailesinin tecrübeli ve yeni tüm meslektaşlarımızın gayretleri ile şirketimizi daha değerli bir marka ve daha ileri seviyelere ulaştırmak hedefinde çalışmak olduğunu ifade etmişlerdir.
Konuşma yapmak için söz alan Güney-1Bölge Müdürümüz Sayın M.Serdar KORKUSUZ;

Derneğimizin faaliyetlerini takdir ederek yakından takip ettiğini, sağlanmış olan dayanışma ve birlikteliğin güzel bir örnek olduğunu,bu tip kurumsal sorumluluğunu bilen Sivil Toplum Kuruluşlarının İ Takım ruhunu artırarak performansı arttırdığını ifade ederek bölgesinde Derneğin yaratmış olduğu bu fotoğraftan dolayı teşekkürlerini sunarak yanınızda ve yakınınızda olmaktan mutlu ve gurulu olduğunu ifade ederek sözlerini tamamladı.
Genel Başkanımız İsmail ÖZKAR BEY’in Güney-1 Bölge Müdürümüz M.Serdar KORKUSUZ, Bölge Müdür Yardımcılarımız Bülent ÖNAL ve Ahmet KALKIR BEY’e plaket verilmesi ile Derneğimiz yemeği sona ermiştir.